فروش پمپ کف کش
از پمپ کف کش بیشتر برای منتقل کردن سیالات لجنی و کثیف در مخازن بسته و باز استفاده میشود که بیشترین مصرف را در زمینه های خانگی را دارد . این نوع از پمپ ها موتورهای الکتریکی قدرتمندی دارد که میزان توان و نوع الکتروموتور را باید با توجه به سیال و میزان املاح و آلودگی آن انتخاب شود . ساختمان ساختاری پمپ های کف کش ساختمان ساختاری شبیه به پمپ توربین عمودی دارد ؛ یعنی به طور به معمول الکتروموتور موجود وظیفه دارد نیرو را رسانده و پمپ را به حرکت درآورد و بعد پمپ انرژی جنبشی را تولید میکند .
درون پمپ کف کش یک پمپ گریز از مرکز وجود دارد که با شافت ورودی همراه است . میزان فشاری که سیال در هنگام خروج از دستگاه دارد به میزان چرخش پروانه های درون دستگاه بستگی دارد . برای آب بندی این پمپ از آب بندی مکانیکی استفاده میشود این آب بندی وظیفه دارد از وارد شدن آب به درون موتور دستگاه جلوگیری کند . پ
پمپ کف کش در دسته بندی های کلی زیر تقسیم بندی میشود
- پمپ کف کش تک فاز یا سه فاز
- پمپ کف کش ا اسب تا 15 اسب
- پمپ کف کش 1 اینچ، 2 اینچ، 3 اینچ، 4 اینچ، 5 اینچ، 6 اینچ و بالاتر
انواع پمپ کف کش
در بعضی از پمپ های کفش بیشتر از یک پروانه به کار برده میشود که به نام کف کش چند مرحله ای شناخته میشوند ، در این نوع پره های پروانه روی شفت مربوطه قرار میگیرد ، البته در بعضی مواقع هم به طور جدا جای میگیرند .
پمپ کفش به صورت کلی به دو دسته ی ” غرق در سیال ” و ” بیرون از سیال ” تقسیم میشوند.
پمپ کف کش غرق در سیال
همانطور که از اسم دسته ی اول معلوم این پمپ درون سیال گذاشته میشود و با توجه به مقادیری که خود ما مشخص میکنیم پمپاژ را شروع کرده و آلودگی درون آب را جمع میکند . به دلیل قرار گیری این پمپ درون سیال آب بندی و بدنه ی پمپ باید از نوع خاصی باشد تا بتواند از وارد شدن آب به درون دستگاه جلوگیری کند . اگر عمل عایق بندی به صورت کامل و درستی انجام نشود باعث سوختن موتور و خرابی دستگاه میشود .
از این نوع بیشتر در زمینه های خانگی مانند تمیز کردن استخرهای آب و … به کار برده میشود .
پمپ کف کش بیرون از سیال
نوع دوم یعنی پمپ بیرون از سیال ، یکی از چالش های همیشگی مصرف کنندگان درست کردن یک جای درست برای خود پمپ است زیرا در نگهداری این پمپ از سقوط پمپ و وارد شدن آن به سیال جلوگیری کرد . همینطور عوامل خارجی دیگری مانند گرد و خاک و رطوبت نیز میتواند به دستگاه آسیب زده و آن را بعد از مدتی از کار بیندازد .
انواع پمپ کف کش تولیدی
- پمپ کف کش آب از رو
- پمپ کف کش آب از بغل
- پمپ کف کش ساده
- پمپ کف کش فلوتردار
- خازن داخل
- روغن خنک
- آب خنک
- خازن بیرون
- پمپ کف کش تک فاز
- پمپ کف کش سه فاز
در ادامه زمینه هایی از پمپ کف کش استفاده میشود را توضیح داده ایم اما در مورد دو مدل پمپ کف کش تک فاز و سه فاز تفاوت هایی وجود دارد که برای بیشتر آگاه شدن میتوانید از همکاران ما کمک بگیرید .
کاربردهای پمپ کف کش
- کف شکنی
- تخلیه پسابها و فاضلاب شهری
- انتقال و پمپاژ آب آشامیدنی
- منتقل کردن آب های کشاورزی و باغات
- مورد استفاده برای تخلیه ی چاه ها و استخرها
- به کار رفته برای تخلیه مخازن آبی یا هر سیال دیگری
- مناسب برای پمپاژ سیالاتی که درصد ویسکوزیته ی بالایی دارند
- برای پمپاژ آب های آلوده یا سیالاتی که املاح زیادی دارند .
راهنمای انتخاب پمپ کف کش
در زمان تهیه ی یک پمپ کف کش به ارتفاع عملکردی آن توجه داشته باشید زیرا برای استفاده از این پمپ باید ارتفاع سیال بیشتر از ارتفاع عملکردی باشد زیرا در غیر اینصورت ممکن است مصرف برق دستگاه بیشتر شده و در دراز مدت باعث آسیب دیدن دستگاه هم میشود .
در میزان و و مدت زمان عملکرد استاندارد و توانایی پمپ هم باید دقت کافی را داشته باشید زیرا در صورت استفاده و کار کشیدن بیش از حد ، از این پمپ پروانه ها آسیب جدی دیده و پمپ از کار میافتد زیرا در صورت خستگی بیش از حد دستگاه ، پمپ داغ کرده در نتیجه موتور هم دمایش افزایش می یابد و در انتها دستگاه آسیب میبیند .
این پمپ باید از ارتعاش نیز دور باشد زیرا این عنصر نیز به دستگاه آسیب می بیند پس در هنگام نصب پایه و پمپ به محکم بودن و درست بودن جای پمپ توجه داشته باشید .
کاربرد پمپ کف کش
- پمپاژ آب صاف
- پمپ آب خانگی
- پمپ کف کش چاه آب
- فواره ها
- انتقال آب مخازن و استخرها
- تخلیه پساب های فاضلاب (با غلظت کم)
- آبیاری زمین کشاورزی
- انتقال سیالات مختلف صنایع غذایی و دارویی
- تخلیه پساب های باران