فروش گیربکس کرانویل پینیون
گیربکس کرانویل پینیون یا شافت بغل چیست ؟
گیربکس کرانویل پینیون را با اسم هایی همچون “گیربکس 90 درجه ” و ” گیربکس شافت از بغل ” و ” گیربکس هالو شافت ” هم شناخته میشود .
گیربکس کرانویل پینیون از مجموعه ای از چرخ دنده هلیکال یا هان مارپیچ و دو چرخدنده ی مخروطی مانند ، تشکیل میشود ، که میتواند نیرو را با زاویه ی 90 درجه انتقال میدهد . این نوع از گیربکس ها در مقایسه با گیربکس شافت مستقیم ، توانایی ایجاد و انتقال سرعت و گشتاور بیشتری را دارند . همینطور چرخدنده های مارپیچ آن به صورت همزمان عمل چرخش را انجام میدهند به همین دلیل گشتاور به شکل نرم و با درصد ضربه های کمتری انتقال می یابد . طراحی این گیربکس به این شکل که دائم سرعت کاهش یافته و گشتاور بیشتر میشود . برای بیشتر شدن طول عمر گیربکس کرانویل باید به طور منظم و مرتب سرویس شود .
مشخصات فنی گیربکس کرانویل پینیون
این گیربکس ها از لحاظ جنس پوسته به دو دسته ی چدنی و آلومینیومی و در چند دسته ی “پایه دار” ، “فلنج دار” ، ” نیم فلنج” ؛ طراحی و تولید میشود و جنس شافت نیز از فولاد میباشد .
سبک طراحی و نوع سوار شدن اجزای گیربکس و عملکرد آن ، باعث شده است که در زمینه هایی مانند مشکلات نویز ، مقاومت ، تولید گشتاور ؛ بسیار خوب عمل کرده و این مشکلات را تا حد زیادی از بین ببرد . همچنین این گیربکس امتیازاتی مانند ” هدر ندادن انرژی ” ، ” بهره وری بالا ” ، ” خروجی با زاویه 90 ” ، ” امکان سوار شدن بر موتور های آسنکرون AC ” را دارد .
بیشترین مقدار گشتاور که برای این گیربکس معرفی شده 50000 نیوتن متر میباشد ، رقم مناسب و بالایی به نظر می آید . توان موتور نیز از 0.12 تا 225 کیلووات عنوان شده است که رقم بسیار خوبی میباشد .
سرویس فاکتور گیربکس کرانویل پینیون
سرویس فاکتور گیربکس ها ، از آن دسته موضوع هایی هستن که در هنگام خرید و فروش بسیار درباره اش صحبت میشود . سرویس فاکتور این گیربکس ، شامل اطلاعات دقیقی از مدل و سری آن میشود . این فاکتور در زمان تعمیر گیربکس ها برای شناخت قطعات استفاده شده از آن و پیدا کردن بهترین راه برای تعمیرش ، استفاده میشود . اهمیت ندادن به سرویس فامتور گیربکس در زمان تعمیر آن باعث پایین بردن کیفیت محصول میشود . برای بالا بردن عمر دستگاه خود باید به این عنصر توجه کرد .
در زمان خرید قطعات و قبل از نصب آن باید به شرایط محیط کاری خود توجه کنید تا بهترین و مناسب ترین قطعات را از لحاظ قدرتی و عملکردی یا خروجی ؛ را انتخاب کنید .
کاربردهای گیربکس کرانویل پینیون
این گیربکس بهترین پیشنهاد برای صنایعی است که فعالیت های سنگینی را انجام میدهند . میزان بهره وری این گیربکس بالای 90 درصد تخمین زده شده است .
از گیربکس کرانویل در بچینگ ها ، فولاد ، نواد نقاله ، سنگ شکن معدن ، رستوران گردن ها ، کانوایر های صنعتی ، شهربازی ها و دستگاه های کشش آهن استفاده میشود .
دستگاه های نوار نقاله ، از پر مصرف ترین سیستم های انتقال مواد و قطعات خام به حساب می آید ، به همین درنظیر آن بسیار به کار برده میشود . از این سیستم در عمل هایی مانند انتقال کیسه های سیمان و کلینز نیز استفاده میشود . از این گیربکس همینطور در صنایعی مانند صنایع دارویی و غذایی و صنایع بهداشتی نیز به چشم میخورد .
از آن در بالابر ها ، آسانسور ها نیز استفاده میشود که دلیل استفاده از آن در صنایع مختلف امتیازات خاص آن میباشد که میتواند عملکرد های متفاوت و با کیفیتی داشته باشد . دیگر کاربردهای این نوع گیربکس شامل موارد زیر می باشد
- گیربکس کرانویل پینیون دربچینگ ها
- گیربکس کرانویل در نورد فولاد
- گیربکس کرانویل پینیون در نوار نقاله
- گیربکس کرانویل در کوره های گردان
- گیربکس کرانویل در سنگ شکن معادن
- گیربکس کرانویل پینیون در رستوران های گردان
- گیربکس کرانویل در جرثقیل ها
- گیربکس کرانویل در کانوایر های صنعتی
- گیربکس کرانویل در باز و بسته کردن دریچه های بزرگ
- گیربکس کرانویل پینیون در دستگاه های مخصوص حفر چاه
- گیربکس کرانویل در وسایل شهربازی ها
- گیربکس کرانویل در دستگاه های کشش آهن
تعمیر گیربکس کرانویل چه شرایطی دارد ؟
خرید این نوع از گیربکس ها در بازار بسیار آسان بوده و روش نصب مشخص و معین شده دارن که در صورت به کارگیری یک تعمیرکار ماهر نه به زمان زیادی نیاز است نه هزینه ای هنگفتی را به همراه دارد . یکی دیگر از مزیت های گیربکس کرانویل راهنمای نصب آن است . همینطور از لحاظ هزینه و قیمت نیز مناسب می باشد .

سوالات متداول :
گیربکس کرانویل پینیون چیست؟
گیربکس کرانویل پینیون به خط دندانه ای روی چرخ تاج شکل تولید گفته می شود و یک دنده مورب مستقیم است که از بالای مخروط عبور نمی کند. … چرخ دنده های بزرگ و کوچک جفت چرخ دنده مارپیچ دارای زوایای مارپیچی برابر و مخالف هستند.
تفاوت گیربکس هلیکال و کرانویل پینیون چیست ؟
دنده های زاویه دار با سرعت کمتری عمل می کنند و در مقایسه با چرخ دنده های کرم یا چرخ دندانه دار عملکرد دنده ای ساکت و نرم تری دارند. چرخ دنده های مارپیچ ( حلزونی ) بیشتر دوام می آورند و برای موارد پرمصرف مناسب هستند زیرا دندان های بیشتری در تماس هستند.
انواع مختلف گیربکس کدامند؟
انواع مختلف گیربکس کدامند؟
در زیر برخی از انواع مختلف گیربکس های صنعتی و نحوه استفاده معمول آنها توضیح داده خواهد شد.
گیربکس هلیکال یا شافت مستقیم
گیربکس کرانویل پینیون
گیربکس حلزونی
گیربکس سیاره ای یا خورشیدی
برای اطلاعات بیشتر در مورد گیربکس های صنعتی