در این نوع از تعمیرات تنها زمانی به تعمیر پرداخته می شود که خرابی اتفاق افتاده باشد.این نوع تعمیرات در گذشته مرسوم بوده، اما امروز بعلت بالا بودن هزینه قطعات یدکی، هزینه تعمیرات و تولید دیگر امکان استفاده از این نوع تعمیرات وجود ندارد.
برخی از معایب این نوع تعمیرات بشرح ذیل می باشد
1- داشتن اطلاع از بروز خرابی تقریبا غیر ممکن است.وجود خرابی در یک قطعه از گیربکس می تواند عامل انتشار خرابی به دیگر قسمت های ماشین گردد.- خرابی و توقف ناگهانی گیربکس که دریک مجموعه از ماشین آلات قراردارد، کار دیگر ماشین ها و بخش های فعال اثر بازدارنده دارد. تهیه و تدارک قطعات یدکی مورد نیاز و گرد آوری افراد مجرب تعمیر کار مربوطه به منظور انجام سریع و اقتصادی انواع تعمیرات پیش بینی نشده، بسیار مشکل و غیر ممکن به نظر می رسد.
تعمیرات بعد از خرابی گیربکس (Breakdهمچنین Maintenance)
بعضی گیربکسها، مانند گیربکس صنعتی ستارهای وظیفه انتقال حرکت و نیروی مکانیکی بین محورهای متقاطع را بر عهده دارند. تعدادی کمی از این گیربکسها برای کاهش یا حذف صدای بلند به کار میروند. تعدادی از گیربکسهای حلزونی نیز میتوانند به صورت اختصاصی تولید شوند. انواع دیگر گیربکس صنعتی، مانند گیربکسهای افست و ستارهای، بسته به صنعتی که در آن به کار میروند، کاربردهای متفاوتی دارند.
گیربکس صنعتی تعمیر و نگهداری گیربکس
نمد، نقطه مرکزی چرخدنده، مواد اولیه به کار رفته و ظرفیت گشتاوری متفاوتی است. گیربکس صنعتی ستارهای بیشترین ظرفیت گشتاوری ممکن را تولید میکنند و در تولید شکر، تولید نیرو و صنایع خودروسازی و نیز همچنین توربینهای بادی به کار میروند.با مراقبت صحیح از گیربکس صنعتی، میتوان از بروز هرگونه اشکالی در آن جلوگیری کرد. چهار علامت هشداردهنده رایج که نشاندهنده وجود مشکل در گیربکس صنعتی هستند.