گیربکس در صنایع غذایی در سه بخش مورد استفاده قرار می گیرد:گیربکس مورد استفاده در تسمه و نقاله جهت حرکت محصول که شامل گیربکس حلزونی است.گیربکس مورد استفاده در بخش فرم دهی به روش اکستروژن که معمولاً از گیربکس کرانویل اکسترودر و یا گیربکس صنعتی اکسترودر (بنا به گرانروی مواد) استفاده می شود.گیربکس مورد استفاده در میکسر مواد، شامل گیربکس هلیکال و یا گیربکس آویز می باشد.
انواع گیربکس صنایع مواد غذایی
تسمه و نقاله از جمله ابزار کاربردی صنایع غذایی بویژه در بخش حمل محصول در فرآیند تولید است. میزان وزن مواد، اهمیت سرعت انتقال و همچنین فضای در نظر گرفته شده برای گیربکس از موارد مهم انتخاب گیربکس تسمه و نقاله است. اکثر گیربکس های تسمه و نقاله از نوع گیربکس حلزونی می باشد.
فروش گیربکس صنایع مواد غذایی
در صنایع غذایی مانند صنعت ماکارانی از دستگاه اکسترود برای شکل دهی خمیر ماکارانی استفاده می شود. گیربکس مورد استفاده در این بخش گیربکس اکسترودر کرانویل و گیربکس اکسترودر صنعتی است.در صنایعی همچون صنعت ماکارانی به دلیل غلظت بالای مواد نیاز به گیربکس های بسیار قوی است تا مواد را با سرعت لازم مخلوط کند. معمولاً از گیربکس آویز به جهت یاتاقان بندی در قسمت شافت انتهایی برای این منظور استفاده می شود.